Каишка от Змийска Естествена Кожа

116.00 лв.

 Каишка от Змийска Естествена Кожа за Часовник INFINITY

 Тази каишка е изработена от естествена змийска кожа. Лицевата част на каишката е от змийска кожа, а вътрешността и е изработена от естествена телешка кожа от няколко пласта. Технологията и кожите които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Изцяло естествените материали, благоприятстват за издръжливостта и комфортното и носене на всяка една каишка за часовник. Краищата по кожата на всяка каишка са обработени прецизно с професионални бои и препарати с цел красива и завършена визия на продукта и неговата устойчивост във времето. 

Тази Каишка и цената и е за часовник от този или подобен модел на марката INFINITY.  Както и за други марки с подобен дизайн на каишката, като захващане към корпуса. Часовника от продуктовите снимки е мострен и не се продава. 

За изработка на каишка за часовник INFINITY от този или други модели на марката с подобно захващане на каишката към корпуса на часовника са необходими самия часовник с оригиналната му каишка. Целта е да се получи дизайн на каишката възможно най-близък до оригинала, ако това е желанието на клиента, както и най-прецизно да се изработи самата каишка. Много често се получават интересни надграждания на визията на оригиналния модел. Ако Вашата оригинална каишка Ви е леко дълга или къса, ние ще я изработим с размери по Ваше желание.

След предварителна комуникация с клиента, за уточняване на подробности по дизайна на новата каишка, часовникът може да се изпрати по куриер или да се достави на място в нашето ателие в гр. Пловдив. Срока за изпълнение на този модел каишка е 7-10 работни дни. Ако клиентът желае може да му се изпрати снимков каталог на набора от кожи, с които разполагаме. 

При поръчка моля изберете от няколкото вида токи от мострения каталог в снимковата галерия на продукта и напишете нейния Код в "бележки към поръчката"( в случай, че желаете да се използва Вашата оригинална тока, моля уточнете това в "бележки към поръчката" при нейното финализиране). Кодовете на токите са изписани под всеки вид тока в мострения каталог.

В раздел "Галерия/ Ръчно изработени каишки за часовници" може да разгледате част от каишките за часовници, които сме изработвали за наши клиенти. Ако желаете може да се поръча и персонализиран модел каишка, с дизайн взаимстван от някой от моделите в Галерията. Разбира се това е възможно, ако корпуса на часовника Ви(начина на захващането към кожената Каишка) позволява това. За целта моля свържете се с нашия екип преди да поръчате за да уточним заедно с Вас дизайна на Каишката и да съдействаме с информация за цена и срок на изработка.

Линкове към други интересни модели каишки за часовници:

https://broscolors.com/0-7023.html

https://broscolors.com/-7273.html

https://broscolors.com/-9823.html

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В ЛУКСОЗНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.

Опаковка: Продуктът се Доставя на клиента с Опаковка показана на една от снимките в галерията ! 

Времето за изработка и доставка на продукта е 5-10 работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 6.84 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 9.69 лв. 

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 4.35 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 6.00 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 


gtag('config', 'AW-826389517')