Каишка от естествена кожа за часовник CERUTTI

13.2 см 13.5см. 13.8 см 14.0см. 14.2 см 14,5см. 14.8 см 15.0см. 15.2 см 15,5см. 15.8 см 16.0см. 16.2 см 16,5см. 16.8 см 17.0см. 17.2 см 17,5см. 17.8 см 18.0см. 18.2 см 18,5см. 18.8 см 19.0см. 19.2 см 19,5см. 19.8 см 20.0см. 20.2 см 20,5см. 20.8 см 21.0см. 21.2 см 21,5см. 21.8 см 22.0см. 22.2 см 22.5см. 22.8 см 23.0см. 23.2 см 23.5см. 23.8 см
82.60 лв.

Кожена Каишка за Часовник CERUTTI от Естествена Телешка Кожа  

Това е Каишка за часовник CERUTTI Каишката е ръчно изработена за този модел на марката.

Възможни са различни интерпретации на дизайна на каишката - цвят на Кожата, цвят на Конците, Персонално гравиране на Гайката, както и на други елементи по визията на каишката. При желание за гравиране на някоя част от каишката(кожа+тока), моля изберете от падащото меню в процеса на поръчка: "Персонално Лазерно Гравиране на Каишката" 

За изработка на каишка за часовник CERUTTI от този или други модели на марката са необходими самия часовник с оригиналната му каишка. Целта е да се получи дизайн на каишката възможно най-близък до оригинала, ако това е желанието на клиента, както и най-прецизно да се изработи самата каишка. Много често се получават интересни надграждания на визията на оригиналния модел. Ако Вашата оригинална каишка Ви е леко дълга или къса, ние ще я изработим с размери по Ваше желание.

След предварителна комуникация с клиента, за уточняване на подробности по дизайна на новата каишка, часовникът може да се изпрати по куриер или да се достави на място в нашето ателие в гр. Пловдив. Срока за изпълнение на този модел каишка е 7-10 работни дни. Ако клиентът желае може да му се изпрати снимков каталог на набора от кожи, с които разполагаме. 

Цената на този продукт е за каишка CERUTTI със същия и подобен дизайн ! Поради различните модели часовници от марката, респективно и различните видове каишкки и захващания към корпуса на часовника цената е различна спрямо съответния модел.

Тази каишка е изцяло ръчно изработена от първокачествена телешка кожа от няколко слоя. Технологията и естествените материали, които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Най-отличителния белег на нашите каишки от многопластова кожа е че те са изключително гъвкави и комфортни за носене.

 Резултатът от качеството на кожите и технологията, която използваме е плътна и мека каишка, която абсорбира потта, особено в летния период или при интензивна физическа активност. 

Каишката е изцяло ръчно зашита с висококачествени полиестерни конци, които имат висока износоустойчивост и цветовете им не избледняват с времето. Краищата по кожата на всяка каишка са обработени прецизно с професионални бои и препарати с цел красива и завършена визия на продукта и неговата устойчивост във времето. 

В раздел "Галерия/ Ръчно изработени каишки за часовници" може да разгледате част от каишките за часовници, които сме изработвали за наши клиенти. Ако желаете може да се поръча и персонализиран модел каишка, с дизайн взаимстван от някой от моделите в Галерията, който да отговаря като съвместимост с Вашия часовник. За целта моля свържете се с нашия екип преди да поръчате за да уточним заедно с Вас дизайна на Каишката и да съдействаме с информация за цена и срок на изработка.

 

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.  

Дължината на Каишките които предлагаме са със следните стандартни размери: 

 

"Малка" Каишка/ Дълга част: 11.5см.   Къса част: 7см. 

"Нормална" Каишка/ Дълга част: 12.3см.   Къса част: 7.8см.

"Голяма" Каишка/ Дълга част: 13.2см.    Къса част: 8.5см. 

"Много Голяма" Каишка/ Дълга част: 14см.    Къса част: 9.2см. 

*** Забележка: Размерите за Късата част са без включване на самата Тока ! 

Всяка Каишка поръчана в Онлайн Магазина ни може да се направи и с дължина на двете части изцяло по желание на клиента. 

Размерът който ни е нужен представлява дължината от край до край на кожената част на Каишката(двете части поотделно). *** Късата част се замерва Без Токата ! ***

За целта, моля напишете размера на късата и на дългата части в "Бележки към поръчката" при подаване на заявка, или се свържете с нас за уточнение.

 

 


gtag('config', 'AW-826389517')