Каишка за Часовник Raymond Weil

Малка (+0.00лв.) Нормална (+0.00лв.) Голяма (+0.00лв.) Много голяма (+0.00лв.)
12мм. 13мм. 14мм. 15мм. 16мм. 17мм. 18мм. 19мм. 20мм. 21мм. 22мм. 23мм. 24мм. 25мм. 26мм.
# 1 Бял # 2 Бежов(1) # 3 Бежов(2) # 4 Светло Кафяв # 5 Тъмно Кафяв # 6 Червен # 7 Тъмно Червен # 8 Бордо # 9 Сив # 10 Маслинено Зелен # 11 Антик Бронз # 12 Ярко Зелен # 13 Тъмно Зелен # 14 Черен # 15 Розов # 16 Ярко Син # 17 Небесно Син # 18 Син(1) # 19 Син(2) # 20 Турско Синьо # 21 Лилав # 22 Тъмно Син # 23 Флуоресцентно Жълт # 24 Жълт # 25 Златист # 26 Оранжев # 27 Флуоресцентно Оранжев
108.00 лв.

 Каишка от многопластова естествена телешка кожа - цвят Черен (цялостно зашита)

Тази каишка е изработена специално за часовник Raymond Weil, но може да се направи по поръчка за повечето видове часовници. *** Часовника от продуктовите снимки е мострен и не се продава ***

Възможни са различни цветове на кожата, както и цветове на конците, с които каишката се зашива. (вижте галерията на продукта)

Тази каишка е изцяло ръчно изработена от първокачествена телешка кожа от няколко слоя. Технологията и естествените материали, които използваме придават голяма здравина и устойчивост на нашия продукт. Най-отличителния белег на нашите каишки от многопластова кожа е че те са изключително гъвкави и комфортни за носене.

 Резултатът от качеството на кожите и технологията, която използваме е плътна и мека каишка, която абсорбира потта, особено в летния период или при интензивна физическа активност. 

*** Каишката е с форма, която е изработена специално според извивката на корпуса на часовника. При този модел е препоръчително лично да вземем размерите на часовника за да се получи максимално добре този дизайн. Моля свържете се с екипа ни за уточнение ***

При поръчка моля следвайте няколко стъпки:

1. Измерете размера(обиколката) на китката Ви спрямо инструкциите в снимковия файл от фотогалерията на продукта. След което от падащото меню изберете на кой от четирите стандарта за големина отговаряте с цел най-добро пасване на каишката на Вашата китка (Малка, Нормална, Голяма, Много голяма). 

2. Измерете ширината на Вашия часовник(показано е на схемата от снимковия файл). Това е разстоянието, в което се намират патентите(пружинните/винтови щифтове към корпуса на часовника). Моля измерете не патентите, а ширината на часовника на това място, както е посочено ! След това изберете измереният размер в милиметри от падащото меню.

3. Изберете цвят на конец за зашиването на Вашата каишка(важи за цялостно или частично зашити каишки). *** За ориентир Каишката от снимките е зашита с конец #25 от посочения каталог ***

При финализиране на поръчката, в полето "бележки към поръчката" може да изберете една от седемте вида стоманени токи, които предлагаме като напишете съответния и код(вижте в галерията на продукта). *** При желание на клиента, може да използваме оригиналната тока от неговия часовник при направата на новата каишка ***   

Каишката е изцяло Ръчно зашита с висококачествени полиестерни конци, които имат висока износоустойчивост и цветовете им не избледняват с времето. Краищата по кожата на всяка каишка са обработени прецизно с професионални бои и препарати с цел красива и завършена визия на продукта и неговата устойчивост във времето.

В раздел "Галерия/ Ръчно изработени каишки за часовници" може да разгледате част от каишките за часовници, които сме изработвали за наши клиенти. Ако желаете може да се поръча и персонализиран модел каишка, с дизайн взаимстван от някой от моделите в Галерията. Разбира се това е възможно, ако корпуса на часовника Ви(начина на захващането към кожената Каишка) позволява това. За целта моля свържете се с нашия екип преди да поръчате за да уточним заедно с Вас дизайна на Каишката и да съдействаме с информация за цена и срок на изработка.

Линкове към други интересни модели каишки за часовници:

https://broscolors.com/-7293.html

https://broscolors.com/-9603.html

https://broscolors.com/-9763.html


 

Всяка една каишка от нашия магазин е авторска и е направена с много старание и лично отношение.

Подарете на себе си и любимия човек подобаващо продължение на любимия часовник с качество, модерна визия и уникален дизайн ! 

ВСИЧКИ КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ С НАШЕТО ЛОГО.  

В раздел "Галерия/ Ръчно изработени каишки за часовници" може да разгледате част от каишките за часовници, които сме изработвали за наши клиенти. Ако желаете може да се поръча и персонализиран модел каишка, с дизайн взаимстван от някой от моделите в Галерията, който да отговаря като съвместимост с Вашия часовник. За целта моля свържете се с нашия екип преди да поръчате за да уточним заедно с Вас дизайна на Каишката и да съдействаме с информация за цена и срок на изработка.

Времето за изработка и доставка на продукта е 8-12 работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставка с ЕКОНТ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Еконт: 6.84 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 9.69 лв. 

Цените са без включена такса за SMS известяване, която е +0.18 лв. с ДДС. Ако не желаете известяване, моля напишете това в бележки към поръчката.

Доставка със СПИДИ:

Цена за Доставка на продукта до Офис на Спиди: 4.29 лв.

Цена за Доставка до Личен или Служебен Адрес в Страната: 5.93 лв.

Заплащането става при вземане на пратката от офиса, който сте посочили или на куриер, ако сте посочили изпращане до адрес. Всички пратки са с опция Преглед ! 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    


gtag('config', 'AW-826389517')